A Kiskunsági Borvidék égisze alatt berendezett vendégházunk Császártöltés központjától mintegy kétszáz méterre, a falu leghosszabb pincesorán fekszik.  A varázslatos természeti környezetbe való építése során a sváb hagyományok és a térség borászati kultúrája volt az irányadó, így uralkodó jegyei a fa és a tégla, melyek a Vörös-mocsárra való kilátással kombinálva páratlan hangulatot biztosítanak vendégeink számára.

A Magyarország legszebb fekvésű falva versenyen az Origo olvasóinak szavazatai alapján második helyen végzett Császártöltés.

 BOR

Császártöltés egy igazi pincefalu, hiszen a több száz présház és pince jórészt a falu belterületén található.  

Az itt termesztett szőlőfajták közé  régen zömmel a Kövidinka, a Szlanka, a Sárfehér és a Kadarka tartoztak. Ma a legnagyobb arányban Rajnai rizlinget, Chardonnay-t, Cserszegi fűszerest és a kékszőlők közül, az országosan is elterjedt Kékfrankost termesztik legnagyobb területen.

Vendégházunkban a Szeitz család saját szőlőterületein nevelt és szüretelt szőlőből készített borokkal várjuk minden kedves látogatónkat, amelyeket egy szervezett borkóstolón vagy akár egy kötetlen beszélgetés keretein belül is megkóstolhatnak.

Kínálatunkban megtalálható a környék kedvelt fajtája a Kékfrankos, ugyanakkor a jellegzetes homoki fehér és rosé  borok ízvilága is.

KÖRNYEZET

A Kiskunsági Homokhátság természeti adottságai mellett a Kalocsai Sárköz tavas-mocsaras tájképe is fogadja az ide érkezőket, akik kitáblázott turistaútvonalak mentén ismerhetik meg a környék jellegzetességeit.

A túra után megpihenni vágyók számára horgászati  lehetőség kínálkozik a vendégházhoz tartozó saját halastavon.

A  közeli Pincelakat Borház és Szálloda kínálatában pedig a wellness  mellett sok egyéb szolgáltatás is igénybe vehető, például kerékpárkölcsönzés, borvacsora, szervezett túrák stb.

WIFI

TV

Televízió földszinten és emeleten

COOLING SYSTEM

Klimatizált helységek

FREE PARKING

Ingyenes parkolás